ÇOCUKLARIMIZ HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEK

27 Aralık 2017
ÇOCUKLARIMIZ HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEK

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yönelik başlattığımız “Gelecek Elimizde” projesi kapsamında Zübeyde Hanım İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilere dergi dağıttı.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, içerisinde hatalı davranış ile olması gereken davranışların yanı sıra boyamalar, bulmacalar ve eğlenceli hikâyelerin yer aldığı bol görsel destekli dergileri öğrencilerine dağıtarak bilgilendirmelerde bulundu.

Çocukların gelişimini ve eğitimini önemsediklerini belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “ Eğitime ve çocuklara yönelik gerçekleştirilen tüm çalışmaların önemli olduğunu düşünüyorum. Başlattığımız “Gelecek Elimizde” projesi ile de çocuklarımıza doğru alışkanlıklar kazandırmayı amaçlıyoruz. İçerisinde hatalı ve olması gereken davranışların yanı sıra boyamalar, bulmacalar ve eğlenceli hikâyelerin yer aldığı bol görsel destekli dergimizle çocuklarımıza hem eğlendirmeyi hem de öğretmeyi hedefliyoruz. “dedi.

2.3. ve 4. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen dergi dağıtım etkinliğine Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un yanı sıra Başkan Yardımcımız Mahmut Aslan, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Zübeyde Hanım İlkokulu Müdürü Halim Murad Zennun ve Sınıf Öğretmenleri katıldı.

Dergi dağıtımı sonrası okul çıkışında öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çekindi.