ÇÖP KONTEYNIRLARI YER ALTINA İNİYOR

29 Mayıs 2018
ÇÖP KONTEYNIRLARI YER ALTINA İNİYOR

İlçemizi, daha temiz ve modern bir görüntü kazandırmayı hedefleyen Belediyemiz, ihtiyaç duyulan bölgelerde yer altı konteyneri yerleştirmek için çalışma başlattı. Bu sistem ile hem çevre ve görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması hem de modern ve etkin sistemlerin hemşehrilerimizce kullanılması amaçlanıyor.

Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “ İlk etapta Mostar Parkı ve Şeker Camii önünde başlattığımız uygulamayı zamanla daha da geniş alana yaymak istiyoruz. Daha temiz bir Suluova için ilerleyen süreçte ilçemiz merkezinde aşama aşama yeraltına indireceğiz. Dolayısıyla oluşabilecek çevresel fiziki görüntü ortadan kalkarken, pis kokulardan da Suluova’mızı arındırmış olacağız. Hemşehrilerimiz her zaman hizmetin en iyisini en kalitelisini hak ediyor biz de elimizden geldiği kadar onlara bunu sağlamaya çalışıyoruz. İlçemize hayırlı olsun.” Dedi.

Belediyemiz ilçe genelinde uygun olan noktalarda yeraltı çöp konteyneri çalışmalarına devam edecek.