DAHA HIZLI VE KOLAY ULAŞIM

Belediyemiz, İlçemiz genelindeki kaldırım, yol genişletme ve asfalt çalışmalarını bir bir tamamlamaya devam ediyor. Belediye Başkanımız Fatih Üçok, haftanın ilk gününde mesaisine Kent Meydanını Şeker Mahallemize ve çevre yoluna bağlayan yolda başlattığımız kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek başladı.

Daha hızlı ve kolay ulaşım sağlamak için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “Hemşehrilerimize hizmet noktasında farklı bölgelerde ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor, daha konforlu bir yaşam sunmak ve başlatmış olduğumuz çalışmaları en kısa zamanda bitirmek için gerekli hassasiyet ve gayreti gösteriyoruz. Ekiplerimiz Meydanı Şeker Mahallemize ve çevre yoluna bağlayan yolda başlattığı kaldırım çalışmalarında büyük mesafe katetti. Özveriyle çalışan Personel arkadaşlarıma kolaylıklar, tüm hemşehrilerime hayırlı haftalar diliyorum.” Dedi.