DEMİR BİLEK ÖMER AYDIN BELEDİYESPOR’DA

19 Mart 2018
DEMİR BİLEK ÖMER AYDIN BELEDİYESPOR’DA

Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Demir Bilek Ömer Aydın Suluova Belediyespor’a transfer oldu.

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Kocaeli’nde düzenlenen Bilek Güreş Şampiyonasında sol kolda Türkiye 2.’si ve sağ kolda ise Türkiye 1.’si olan Suluovalı Milli Sporcu Demir Bilek Ömer Aydın Suluova Belediyespor’a transfer oldu.

Bir Eylül Restaurant’ta düzenlenen imza töreninde konuşan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “Suluovamızın yetiştirdiği Milli Sporcumuz Ömer Aydın, yaptığımız transfer neticesinde artık bundan sonra Suluova Belediyespor Kulübümüzün lisanslı sporcusu olarak şampiyonalarda mücadele edecek. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kendisini kulübümüze kazandırmaktan büyük mutluluk duyduk. Biz şampiyonumuzdan önce Avrupa, sonra Dünya ve devamında da Olimpiyat şampiyonluğu bekliyoruz. Bu güç, azim ve inanç kendisinde fazlasıyla mevcut. Tüm Suluova ve Türkiye arkasındayız, kendisinin başarılı olması için dua ediyoruz ” dedi.

Milli Sporcumuz Ömer Aydın ise, kendisine sahip çıkan, ilgi ve desteklerini sunan Belediyespor Kulüp Fahri Başkanımız Fatih Üçok ile Kulüp Başkanı Mustafa Çolak ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Abdulkadir Saraç’a teşekkür ederek başarı sözü verdi.

Bedensel Engelli Milli Sporcumuz Şampiyon Ömer Aydın, Belediyespor Kulübüne transfer olmasının ardından, Haziran ayında Bulgaristan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına hazırlanmak için Suluova İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne bağlı Mahmut Demir Spor salonunda çalışmalarını sürdürecek.