DURAK DERNEĞİ HAYIR KERMESİ AÇTI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Suluova Durak Eğitim Derneği tarafından, Kuran Kursları ile Eğitim Kurumları ve diğer hizmetler yararına düzenlenen kermes programına katıldı.

Suluova Milli Eğitim Müdürlüğü yanındaki alanda düzenlenen kermes açılışı Kuranı Kerim tilaveti ile başladı.

Ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Kermes dolayısıyla hemşehrileriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek; “Suluova insanı vefalı ve yardımseverdir. Bu faaliyetlere gerektiği gibi yine katkı sağlayacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Vakıf geleneğinin ecdadın bizlere önemli bir mirası olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok, konuşmasını şöyle sürdürdü: “bu mirası yaşatarak gelecek nesillere ulaştırmak boynumuzun borcudur. Ülkemizin ve dünya genelinde bir çok noktada ülke olarak hizmetlerimiz var, ayrıca kamu yararına olan derneklerimizin de hizmetleri var. Bu ümmetin derdini dertlenmiş bu insanlar vakıf geleneğini yaşatmaya çalışıyorlar. Bu millet kazancını vermenin hazzını yaşayan bir millettir. Hepsinden Allah razı olsun. Bu kermesimizde onlardan biri. Emeği ve katkısı olanlardan Allah razı olsun” dedi.