ELEKTRİK HATLARI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

17 Ocak 2017
ELEKTRİK HATLARI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

İlçemizde görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak ve elektrik iletimini daha güvenli hale getirerek oluşabilecek arızaları en aza indirme adına başlatılan elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları Cumhuriyet Mahallesinde devam ediyor.

Hem alt yapılarıyla hem üst yapılarıyla ve çevre düzenlemeleriyle komple bir çalışma sergileyen Belediyemiz “Yerinde Yenileme ve İyileştirme”  çalışmaları kapsamında elektrik hatlarını yer altına alarak ilçemizin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Akif Sokakta elektrik hatlarının yer altına alınması için başlatılan çalışmalar titizlikle sürüyor. Yine ekiplerimiz elektrik hatlarının yeraltına alındığı Makber Sokakta peyzaj çalışmalarına başladı.