“ENGELLİLERİN TOPLUM HAYATINA KATILMALARI ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ”

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında Suluova’nın kısa bir zaman içerisinde engelliler  için daha yaşanabilir bir yer haline geleceğine vurgu yaptı.

Başkanımız Fatih ÜÇOK, “Güçlü, müreffeh ve hedefine sağlam adımlarla yürüyen bir Suluova için Suluova´da ki hemşehrilerimizin eşit fırsatlarda yaşamasını sağlayabilmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bunun başında ise Suluovayı engelli kardeşlerimiz için daha yaşanabilir bir hale getirmek geliyor.

Başkanımız mesajında şunları kaydetti: “Toplumsal hayat içerisinde sürekli bizden biri olarak değerlendirdiğimiz engelli kardeşlerimiz, yaşadığımız sosyal hayatın birer parçalarıdır. Onlarsız bir dünya düşünemediğimiz gibi bu dünyada mutlaka onların da yaşayabileceği ortamı oluşturmamız gerektiği gerçeğinin, toplumun tüm kesimleri tarafından ele alınması ve bu paralelde etkin hizmetlerin de gerçekleştirilmesi gerektiğine inanıyorum. Suluova  Belediyesi olarak göreve başladığımız yıllardan bugünlere kadar engelli çocuk ve gençlerimizin her konuda yanlarında olabilmek için yoğun bir çaba gösterdik.

Bu duygu ve düşünceler ile her sağlıklı insanın da bir engelli adayı olduğu bilinciyle, 3 Aralık Dünya Engelliler günü vesilesiyle tüm engelli kardeşlerimize aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmelerini diliyorum” ifadelerine yer verdi.