FEN LİSESİNDE “4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI” AÇILDI

15 Mayıs 2018
FEN LİSESİNDE “4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI” AÇILDI

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, Şehit Hüseyin Kavaklı Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen 4006 Tübitak Bilim Fuarı’na katıldı.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok Şehit Hüseyin Kavaklı Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen  4006 Tübitak Bilim Fuarı’na katılarak, açılış kurdalesini Öğretmen ve Öğrencilerle birlikte kesti.

Öğrencilerin hazırlamış oldukları çalışmaları tek tek gezen Belediye Başkanımız Fatih Üçok, buluşları hakkında bilgiler aldı.Geleceğe umutla bakmanın yolunun eğitim ve bilimden geçtiği vurgulayan Başkanımız Fatih Üçok; “Yerel yöneticiler olarak eğitime verdiğimiz desteğin böylesi değerli etkinliklerle ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyorum. Gençlerimizin birçok alanda yaptıkları bu çalışmalar bizleri gururlandırıyor. Öğrencilerimizi başarılı çalışmaları için teşekkür ederim” diye konuştu.