“GAZİLERİMİZİN KAHRAMANLIKLARI HİÇ BİR ZAMAN HAFIZALARIMIZDAN SİLİNMEYECEK”

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, 19 Eylül Şehitler ve Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK mesajında şu ifadelere yer verdi, “Tarih boyunca bağımsızlık ve özgürlüğünü korumak için omuz omuza mücadele eden ve zor şartlara rağmen zaferler elde eden milletimizin sahip olduğu vatan sevgisi ve istiklal ruhu tüm dünyaya örnek olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti, işte o eşsiz zaferlerin sağlam temelleri üzerinde yükselmiştir. Ülkemizin bağımsızlığı, vatanının bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna üstün fedakarlıklar göstererek, canı pahasına göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan gazilerimizin kahramanlıkları hafızalarımızdan silinmeyecek ve hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu anlamlı gün dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın, bölünmez bütünlüğümüzün simgesi olan gazilerimizi minnet, sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.