GELECEK NESİL TOPRAĞA SAĞLAM BASACAK

07 Ağustos 2017
GELECEK NESİL TOPRAĞA SAĞLAM BASACAK

İlçemize kazandırdığı Cami ve Meydan Projesi kapsamında çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, “ Şehrimize yeşil alanlar, parklar ve Kent Meydanı kazandıracak; çocuklarımızın toprağa sağlam basmasını sağlayacağız. ”dedi.

Göreve geldikleri günden itibaren İlçemize nefes aldıracak, sosyal donatılar ve en üst düzeyde mekânlar kazandırma derdinde olduklarına vurgu yapan Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, “ 15 Temmuz Demokrasi meydanımıza kazandırdığımız yürüyüş yolunun kaldırım çalışmasını tamamladık, ekiplerimiz çimento derz işlemlerini gerçekleştiriyor.  Yine Atatürk Bulvarından meydana giriş rampası merdiveni yapımına başladık, çalışmalarımız meydan içerisinde bordür ve çevre düzenlemesi ile devam edecek. Akabinde aydınlatma ve oturma alanları yapılacak. Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır.” dedi. “ şeklinde konuştu.