GELECEK ONLARLA DAHA GÜZEL OLACAK

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Şehit Ercan Kurt Hürriyet Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Her fırsatta öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un bu seferki durağı Şehit Ercan Kurt Hürriyet Ortaokulu oldu.

Eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanımız Fatih Üçok; Asfalt ve Çevre düzenlemesi yapacağımız Şehit Ercan Kurt Hürriyet Ortaokulunu ziyaret ederek Okul havasını yeniden teneffüs ettik. Beden eğitimi dersinde futbol ve voleybol oynayan öğrencilerimize katılarak, onlarla birlikte eğlenceli dakikalar geçirdik. Bizleri büyük bir muhabbetle karşılayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki gelecek onlarla çok daha güzel olacak.” Dedi.