GELİŞTİRİYOR, ÜRETİYORUZ

24 Aralık 2018
GELİŞTİRİYOR, ÜRETİYORUZ

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Kültür Merkezimizde hizmete açılan Dekoratif El Sanatları ve Resim kursunu ziyaret ederek, yapılan çalışmaları inceledi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok kursiyerler tarafından yapılan “el emeği göz nuru” çalışmalarını inceleyip, kursiyerler ile sohbet etti. Ortaya çıkan çalışmaları oldukça beğendiğini ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “Eğitimin ve öğrenmenin yaşı olmadığını bayan kardeşlerimizin yaptıkları güzel çalışmalar ile görmüş olduk. Belediye olarak kurslarımıza elimizden geldiğince destek olacağız. Kursiyer kardeşlerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. ”dedi.

Yapılan ziyaretten oldukça memnun olduklarını ifade eden Usta öğretici ve kursiyerler, Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a teşekkür ettiler.

Başkanımız ayrıca Kültür Merkezimiz içerisinde yer alan kütüphanede ders çalışan öğrencileri de ziyaret ederek başarılar dileklerini iletti.