GENÇLİK VE SPOR BAKANIMIZ SULUOVA’DA

Bir dizi programlara katılmak üzere ilimize gelen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Belediyemizi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, İlçe Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz ve İlçe Protokolümüz tarafından karşılanan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Belediyemizi ziyaret etti.

Ziyaretleri dolayısıyla büyük onur yaşadıklarını ve memnuniyet duyduklarını ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 21 mahalle ve 40 köyden oluşan Suluova’mızın 1957 yılında ilçe statüsüne kavuştuğunu, tarım, hayvancılık, sanayi ve yer altı madenleri bakımında ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını, özellikle son yıllarda hükümet ve belediye yatırımları ile hızla kalkınma ve gelişme gösterdiğini aktardı.

Suluova ilçesinin önemli bir genç nüfusa ve spor alt yapısına sahip olduğunu da ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok, belediye olarak faaliyet gösteren tüm kulüp, takım ve sporcuya destek verdiklerini, bunun yanı sıra belediye bünyesinde ilçedeki ilk spor kulübünü kurarak bir çok branşta yüzlerce çocuk ve genci kötü çevre ve de alışkanlıklardan uzak tutmaya çalıştıklarını, ayrıca iyi şartlarda spor yapmalarına fırsat vererek sağlıklı yetişmelerini ve yeteneklerini geliştirmelerine katkı sağlamaya yardımcı olduklarını, dolayısıyla da ilçe sporunun da hak ettiği nitelikte temsil edilmesini temin etme arzusunda olduklarını belirtti.

Suluova’ya kazandırılan spor yatırımları ile kapalı yüzme havuzu tesisleri için Bakan Kasapoğlu’na teşekkür eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok, yapmayı planladıkları yeni gençlik ve spor projeleri için destek talebinde de bulundu.

Destek ve dualarını ileten Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise, gençliğe büyük önem verdikleri, gençlerin ve herkesin spor yapmasını arzu ettiklerini, bunun içinde ülke genelinde spor alt yapısı ve sporcuya yönelik ciddi yatırımlar yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini kaydetti.

Daha sonra, Belediye Başkanımız Fatih Üçok, günü anısına Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na tablo hediye etti.

Çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ziyaret sonrası ilçemizden ayrıldı.