HAYALİ CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN İLE TANIŞMAK

19 Şubat 2018
HAYALİ CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN İLE TANIŞMAK

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Hayali Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile tanışmak olan Down Sendromlu Fatih Zorlu ile bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan büyük sevgisi ile ulusal TV ve haber sitelerinde yer alan Fatih Zorlu ile bir araya gelerek özel ilgi gösterdi.

Mahalle sakinlerinin ilk günlerde seçim çalışmaları mı yapılıyor sandığı Down sendromlu Fatih Zorlu kardeşimiz her gün bir parkın duvarına çıkarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek için miting yapıyor. Ses tonu, mimik hareketleri ve en önemlisi Cumhurbaşkanımıza olan büyük hayranlık ve sevgisi ile ilçemizde tanınan Fatih kardeşimizin tek hayali Cumhurbaşkanımız ile tanışmak. ”dedi.

Başkanımız ayrıca Fatih Zorluya 24 Martta yapılması planlanan Samsun İl Kongresi mitingine götürme sözü verdi.