HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK

03 Aralık 2018
HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü etkinlikleri kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Suluova Şubesi tarafından düzenlenen programa katıldı.

Şeker Fabrikası yemekhanesinde düzenlenen programa Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un yanı sıra İlçe Kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz, İlçe Protokolümüz, Meclis Üyelerimiz ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

Her insanın engelli adayı olabileceğini kaydeden Belediye Başkanımız Üçok, “Suluova Belediyesi olarak engelli hemşehrilerimize her zaman destek veriyoruz. Engelli kardeşlerimize yönelik bir çalışma içerisindeyiz. Engelsiz yaşam parkı. İnşallah en kısa sürede hava şartlarının uygun olduğu bir zamanda çalışmasına başlayacağız. Şimdiden hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Program günün anısına hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.