HEMŞEHRİLERİMİZE ÜCRETSİZ KURBAN POŞETİ DAĞITIYORUZ

Belediyemizce temiz bir çevre bilincini aşılamak amacıyla  kurban bayramında hemşehrilerimize ücretsiz kurban poşeti dağıtmaya devam ediyoruz.
Suluova Belediye Başkanımız Fatih Üçok, kesilen kurban etlerinin ve derilerinin koyulması amacıyla kurban poşeti dağıtımının yapıldığını ifade ederek, “Kurban poşetlerimiz toplu kesim yerleri ve mezbahanemize teslim edilmiştir. Dileyen hemşehrilerimiz Belediye hizmet binamız beyaz masadan kurban poşetlerini ücretsiz temin edebilirler.” ifadelerini kullandı.

Çevre kirliliğinin önlenmesi için önlem aldıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok, şunları kaydetti:

Kurban Bayramında oluşması muhtemel çevre kirliliğinin önlenmesi ve hemşehrilerimizin kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi için  ücretsiz olarak kurbanlık poşeti dağıttık. Çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların güzel bir bayram geçirmesi için belediye olarak tüm hazırlıkları yaptık. Hemşehrilerimizin şimdiden bayramını tebrik ederim” dedi.