“HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, ilk olarak 15-20 Ocak 2019 tarihlerinde Konya’da yapılacak Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Suluova Belediyespor kulüp sporcularımız Eyüp Numan Özyurt ve Ahmet Enes Taş’ı sonrasında 8-21 Ocak’da Ankara’da yapılacak olan Yıldızlar Ligi 2. grup müsabakasına katılacak olan Suluova 1957 Spor Kulübü Hentbol Takımı antrenör ve oyuncularını makamında ağırladı.

“Spora desteğimiz her daim sürecek”
Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkanımız Fatih Üçok, Belediye Başkanlığım döneminde faaliyete geçirdiğimiz Suluova Belediyespor Kulübümüz ile 11 farklı branşta 1000’e yakın gencimiz spor ile buluşuyor. Ayrıca yine hanım kardeşlerimiz kültür merkezlerimizde step, aerobik, fitnes gibi imkanlardan faydalanarak sosyal faaliyetlerde bulunuyor. Gençlerimiz katıldıkları turnuvalarda hem ilçemizin hem de ülkemizin adını gururla duyurdular ve milletimizin gücünü tüm dünyaya gösterdiler. Bu gençlerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Bu gençlerimiz için yapılan her yatırım geleceğimizin sağlam temeller üzerinde şekillenmesini sağlar. İnsana yapılan yatırım memleketimiz için milletimiz için ülkemiz için yapılabilecek olan en önemli yatırımlardandır. Bu nedenle spora yatırımlarımıza ve hizmetlerimize devam edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanımız kulüplerin forma hediyelerini kabul ederek, iki kulüp sporcularına da katılacakları müsabakalarda başarılar diledi.