ŞUBAT AYI MUHTARLAR TOPLANTISI SULUOVA İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Valimiz Dr. Osman VAROL, Suluova Muhtarlar Toplantısı kapsamında mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Toplantıya Valimizin yanı sıra Suluova Kaymakamı Dr. Vural KARAGÜL,  İl Jandarma Komutanı Selami AKŞİT, Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Valimiz Dr. Osman VAROL şunları belirtti: “Bu ayın muhtarlar toplantısını Suluova ilçemizde gerçekleştiriyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur. Malumunuz olduğu üzere her ay sizlerle ve bürokratlarımızla bir araya geliyoruz. İsteklerinizi ve taleplerinizi dinleyip, verebildiklerimize anında cevap veriyor ve gelişmelerden haberdar ediyoruz. Eksik görülen noktalarla ilgili gerekli notlarımızı alıp, ilgili daire ve kurumlara bildirip hızlı bir çözüm noktasında yol alıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız toplantılar çok verimli geçti. Bugünkü toplantımızın da o şeklide olacağını düşünüyorum. Muhtar arkadaşlarımızın doğrudan söz alıp, taleplerini belirtmesini rica ediyorum. Söz almak isteyen, fikir beyan etmek isteyen muhtarlarımızı dinleyeceğiz. Ben tekrar toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.

Valimizin konuşmasının ardından muhtarlar tarafından köylerin yol, içme suyu, sulama, alt yapı gibi çeşitli konulardaki eksiklikleri dile getirildi.

Muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Valimiz, ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Toplantıda ilçemizdeki genel güvenlik konusunda yürütülecek hizmetler, alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmaların görüşüldü. Ayrıca güvenlik konusunda ilgili kurumlar kendi kurumlarında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.