İLÇE KAYMAKAMI KANYILMAZ’DAN BAŞKANIMIZA İADE-İ ZİYARET

Suluova Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz,  Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a iade-i ziyarette bulundu.

Belediye Başkanımız  Fatih Üçok, geçtiğimiz hafta Suluova Kaymakamlığı’na atanan Erdoğan Kanyılmaz’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilemişti. Kaymakam Kanyılmaz, kendisine yapılan hoş geldin ziyaretinin ardından, Başkanımız Fatih Üçok’a iade-i ziyarette bulundu. İlçeye yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulunan İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ve Belediye Başkanımız Fatih Üçok, ilçede iki kurumun ortaklaşa yapabileceği konular hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, “ Suluova’yı çok daha ileri hizmet noktalarına taşımak adına başta Suluova Belediyesi olmak üzere ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşlar ile birlikte çalışacağız” dedi.

Başkanımız Fatih Üçok ise, İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.