İMAM HATİP LİSESİNDE ‘TUBİTAK BİLİM FUARI’ AÇILDI

10 Mayıs 2018
İMAM HATİP LİSESİNDE ‘TUBİTAK BİLİM FUARI’ AÇILDI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Suluova Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin düzenlemiş olduğu 4006 Tübitak Bilim Fuarı’nın açılış törenine katıldı.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok Suluova Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin düzenlemiş olduğu 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’na katılarak, açılış kurdelesini  İlçe Protokolümüz, Öğretmen ve Öğrencilerle birlikte kesti.

Açılışın ardından Öğrencilerin yapmış olduğu buluşları tek tek inceleyerek bilgiler alan Belediye Başkanımız Fatih Üçok;” İlçemizde bu tür özendirici bilimsel çalışmaların devam etmesi için her türlü desteği vermeye hazırız. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bilim adına yapmış olduğu bu güzel çalışmalarının hayırlara vesile olmasını diliyor, emeklerinden ötürü Öğrenci ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.