İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜNÜN 97. YILDÖNÜMÜ

12 Mart 2018
İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜNÜN 97. YILDÖNÜMÜ

Şehit Osman Karakuş  Anadolu İmam Hatip Lisesi İstiklal Marşı`nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla program düzenledi.

Şehit Osman Karakuş Anadolu İmam Hatip Lisesi İstiklal Marşı`nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla program düzenledi. Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamımız Vural Karagül, Belediye Başkanvekilimiz İzzet Balcı, Jandarma Komutanı Cenk Alper Göksu, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Öğretmenler, Öğrenciler ve Hemşehrilerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından öğrenciler şiir okudu. Ardından ise drama ve oratoryo gösterileri yapıldı. Programın sonunda İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısı ile öğrenciler arasında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.