KİŞİSEL GELİŞİM UZMANI OĞUZ SAYGIN GENÇLERLE BULUŞTU

Belediyemiz ve TÜGVA Suluova İlçe Temsilciliği iş birliğinde Belediye Kültür Merkezinde öğrenci ve yetişkinlere yönelik Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci-Yazar Oğuz Saygın tarafından seminer verildi.

Programa Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, Tügva Suluova Temsilcisi Ahmet Gençalioğlu öğretmenler ve 12. sınıf öğrencileri katıldı.

12. Sınıf öğrencilerine yönelik “ Hedef Belirleme ve Sonuç Alma Seminerinde konuşma yapan Belediye Başkanımız Fatih Üçok,
 Gençlerimizi idealist olarak yetiştirmek, belediye olarak en büyük arzumuzdur. Çok güzel verimli bir proğram oldu. Bundan sonra Suluova Belediyesi olarak öğrencilerimizin başarısı için üzerimize düşeni yapacağız, her şey Suluova için” diye konuştu.