KÜLTÜR MERKEZİ HİZMETE GÜN SAYIYOR

18 Mayıs 2018
KÜLTÜR MERKEZİ HİZMETE GÜN SAYIYOR

Belediyemiz tarafından Atatürk Bulvarı  üzerinde 3.963 metre kare alana inşa edilen ve kısa süre sonra hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak olan Kültür Merkezi çevresinde asfaltlama çalışması başladı.

Ekiplerimizin Orta Okul Caddesi tarafında gerçekleştirdikleri asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Fatih Üçok, kültürel buluşmalara ev sahipliği yapacak tesisin en kısa zamanda resmi açılışını gerçekleştireceklerini söyledi. Yapılan çalışmalarla ilgili teknik ekibine talimatlar veren Belediye Başkanımız Fatih Üçok, sanatsal değeri ve Selçuklu Türk mimari özelliğiyle Suluova’ya çok önemli ve güzel bir eser kazandırdıklarını dile getirdi. Başkanımız, “Suluova Belediyesi olarak alt yapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. 4 yıllık görev süremiz içerisinde yerine getirdiğimiz seçim taahhütlerimizden biri olan kültür merkezimiz ile amacımız hemşehrilerimizin kültür ve sanata daha yakın olmasını sağlamaktır. Selçuklu mimarisi örneği ile büyük ilgi gören kültür merkezimizin Suluova’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.