LİGİN İKİ GÜÇLÜ TAKIMI KARŞI KARŞIYA GELİYOR

U-19 Kategorisinde şampiyonluk mücadelesi veren takımımız Suluova Belediyespor liderlik için önemli bir avantaj elde etmek adına ligin ilk sırasında yer alan Amasya Belediyespor ile karşı karşıya geliyor.

Bu önemli karşılaşma öncesinde Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Futbolcular ve teknik ekibe moral motivasyon kahvaltısı düzenledi.

Bir Eylül Kafe ve Restoran’da düzenlenen kahvaltı programına Başkan Yardımcıları, İzzet Balcı,  Mahmut Aslan, Suluova Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Çolak, Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed Biçer, Teknik Ekip ve sporcular katıldı.

Lige Köy Hizmetleri spor, Gümüşhacıköy Spor, Merzifon Gücü ve Amasya Spor galibiyeti ile başlayan U- 19 kategorisi futbolcularını tebrik eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok, tüm futbolcu ve yöneticilere başarılar temennisinde bulundu.

Sporda Suluova’yı hak ettiği noktalara taşımak i̇çi̇n çalıştıklarını aktaran Başkanımız Fatih Üçok, şöyle konuştu:

“Biz yerel yöneticiler olarak sporda Suluova’mızı en üst noktalara taşıma gayreti içerisindeyiz. Futbol bir takım oyunu. Tek elle alkış tutulmaz. Bir el sizler, bir diğer el ise yöneticileriniz. Yönetici arkadaşlarımız can siper hane çalışıyorlar ve Belediyespor için fazlası ile mücadele ediyorlar. Biz de yerel yönetim olarak bu mücadelelerinde her zaman yanında oluyoruz. Elimizden geldiğince katkı sağlıyor destek oluyoruz. Biz, aynı heyecan ile Belediyesporumuza destek olmaya devam edeceğiz. Sizin de sahada göstereceğiniz performans bizler için gurur olacak. Hepinize başarılar diliyorum.”dedi.

Suluova Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Çolak ise, Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür etti.