MİLLET BAHÇESİ SULUOVA’MIZA ÇOK YAKIŞACAK

Belediyemiz tarafından projesi tamamlanarak yapımına başlanan Millet Bahçesi peyzaj çalışmaları ve düzenlemeleriyle tam bir yaşam alanı olacak. Hemşehrilerimizin hoşça vakit geçireceği Millet Bahçesi Sosyal Yaşam ve Spor Alanı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce müjdesini verdiği Millet Bahçesi projesi ilçemizde de uygulanıyor. Hemşehrilerimizin aileleri ile birlikte sosyal bir ortamda rahat bir şekilde vakit geçirebilecekleri Millet Bahçesi projesi 25.000 m2 alan üzerine kurulacak ve içerisinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet parkuru, geniş piknik alanları gibi bölümler yer alacak.

Tamamlandığında yeşil dokusu ile Suluova’mıza değer katacak bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok “Sayın Cumhurbaşkanımızın startını verdiği Millet Bahçesi’ni ilçemizde hayata geçirmek üzere proje olarak tamamladık ve Şeker Mahallemizde Üç Etap halinde yapacağımız 25.000 m2 lik Millet Bahçemizin; 1.Etabında temizlik ve peyzaj çalışmalarına başladık.Bizler, göreve başladığımız günden beri hizmet aşkı ile Suluova’mız güzelleşecek demiştik. İlçemizin daha güzel hale gelmesi, gelecek nesillere daha güzel yaşanabilir bir şehir bırakmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Millet Bahçesi hayata geçmesi ile birlikte halkımız aileleri ile birlikte eğlenip, dinleneceği çok güzel mekânlardan birine sahip olacaktır. Bizler günü kurtarmanın değil, kalıcı eserler bırakmanın gayretindeyiz. Böylesine büyük bir projeyi ilçemize kazandırmada katkısı olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum. İlçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.