MİLLET KIRAATHANESİ DOĞA İLE İÇ İÇE

Belediyemizin vizyon projelerinden Adnan Menderes Millet Bahçesi & Bilgi Evi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çocuk oyun grupları ve yürüyüş yollarının yanı sıra millet kıraathanesiyle (Bilgi Evi) hemşehrilerimize hizmet verecek ve 7’den 70’e herkesin ortak buluşma noktası olacak.

Adnan Menderes Millet Bahçesi’nin planlı ve dinamik bir şekilde büyüyen İlçemizin yeşil dokusuna katkı sağlayacağını ve Suluova’mızın her yerinden kolayca ulaşım sağlanabilecek konumu sayesinde herkesin ortak buluşma noktası olacağına dikkat çeken Belediye Başkanımız Fatih Üçok; Millet Bahçesi’nin hizmete girmesiyle birlikte; Hemşehrilerimize doğa ile iç içe olabilecekleri yeni bir sosyal donatı alanı daha sunacağız. İhale süreci sonrası çalışmalarımız hız kazandı ve şuan çalışan arkadaşlarımız son katın tabliye betonu için hazırlıklarını sürdürüyor.” Dedi.