MİNİK KALPLER HİZMETE AÇILDI

08 Eylül 2019
MİNİK KALPLER HİZMETE AÇILDI

Sosyal belediyecilik anlamında önemli hizmetlerden biri olan Minik Kalpler Kreş ve Gündüz Bakım Evi düzenlenen törenle açıldı.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, sosyal belediyecilik anlamında önemli hizmetlerden biri olan Minik Kalpler Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışını gerçekleştirerek Belediye hizmetlerine bir yenisi daha ekledi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Borsa Mahallesi’ndeki kreşin açılışında, hak sahiplerine teslim edilen 3. etap TOKİ konutları bölgesinde cami, gençlik merkezi, aile sağlık merkezi, sosyal alanlar ile ortaokul bulunduğunu ancak bir anaokulu ve kreşin olmadığını söyledi.

Bu önemli eksikliği belediye olarak gidermek için kreş ve gündüz bakımevi yaptıklarını belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok, burada 0-66 ay arası çocukların eğitim göreceğini, yeni eğitim öğretim yılında faaliyete geçeceğini anlattı.

“Geleceğimizin Temellerini Erken Atacağız”

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Üçok, okul öncesi eğitime önem verdiklerini belirterek; “Amacımız, çocuklarımızın gelişimlerine ve eğitimlerine destek olmaktır.” dedi.
“Sağlam bir eğitim hayatının temelleri okul öncesi eğitimle atılır.” diyen Başkanımız Fatih Üçok; “Bu yüzden okul öncesi eğitimi herkes için ulaşılabilir kılmak, çocuklarımızın eğitim hayatlarına sağlam adımlarla başlamalarına yardımcı olmak adına belediyemiz bünyesinde kreş açıyoruz. Çalışan ebeveynlerin çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebilecekleri kreşte, çocuklar yaşıtlarıyla keyifli vakit geçirebilecekler. Çocuklarımızın bilişsel, fiziksel ve sosyal gelişimini destekleyeceğimiz kreşimizde, geleceğimizin değerli yüzleri çocuklarımıza iyi bakacağız.” dedi.

Daha sonra İlçe Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz  ile Belediye Başkanımız Fatih Üçok, kurdelesini keserek kreş ve gündüz bakımevinin açılışını gerçekleştirdi.