MİNİKLERE KURAN-I KERİM HEDİYESİ

06 Aralık 2017
MİNİKLERE KURAN-I KERİM HEDİYESİ

Belediye Başkanımız Fatih Üçok Kardeş Okulumuz Mihrihatun Anaokulunda öğrenim gören minik öğrencileri ziyaret ederek, İlk Kuran-ı Kerimlerini dağıttı.

Belediyemiz tarafından çevre düzenlemesi, oyun parkı ve kauçuk zemin kaplaması yapılan kardeş kurumumuz Mihrihatun Anaokulundaki minik öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Gökkuşağı sınıfının ‘Paylaşarak Büyüyor’ Projesi kapsamında Kuran okumaya geçen minik öğrencilere ilk Kuran-ı Kerimlerini hediye etti. Minik öğrencilerimize konuk olan Belediye Başkanımız Fatih Üçok burada miniklerle neşeli sohbetler edip, eğlenceli dakikalar geçirdi.

Belediyemizin hizmet noktasında en önceliğinin eğitim olduğunu vurgulayan Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “Kardeş Okul Mihri Hatun Anaokulunda öğrenim gören minikleri ziyaret edip Gökkuşağı sınıfı’nın ‘Paylaşarak Büyüyor’ Projesi kapsamında Kuran okumaya geçen minik yavrularımıza ilk Kuran-ı Kerimlerini hediye ettik. Burada minik yavrularımız ile neşeli sohbetler edip, eğlenceli dakikalar geçirdik. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için belediye olarak tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Her konuda öğretmenlerimize ve öğrencilerimize destek veriyoruz vermeye de devam edeceğiz.” Dedi.