ÖĞRENCİLERDEN CAN DOSTLARIMIZA ZİYARET

Toki Çelebi Mehmet İlkokulu Anasınıfı ve Göynücek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Belediyemize ait Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Bölgemizin en büyük ve en modern Hayvan Rehabilitasyon Merkezi hayvan sever hemşehrilerimizin ve özellikle öğrencilerin ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. Bu kapsamda Toki Çelebi Mehmet İlkokulu Ana sınıfı ve Göynücek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Belediyemize ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Barınağı heyecanla gezen öğrenciler ve yetkililer, yavru köpek ve kedilere özel ilgi gösterdi.

Hasta ve yaralı sokak hayvanlarının nasıl tedavi edildiğini öğrenen öğrenciler, sokak hayvanlarının bakıma muhtaç olduğunu ve insanların ilgisine ve sevgisine ihtiyacı olduğunu belirttiler.

Ziyarette yetkililere ve öğrencilere Belediyemiz tarafından ikramlar ve hediyeler verildi.