ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ DESTEĞİ

21 Eylül 2021
ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ DESTEĞİ

2021-2022 Eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle, Belediyemiz tarafından  ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine kırtasiye yardımı yapıldı.

Belediyemiz, yeni eğitim öğretim yılında ders başı yapan 400 öğrencinin okul çantası ve tüm kırtasiye ihtiyacını karşıladı.

Belediyemiz daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda okula başlayan öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğümüz tarafından belirlenen dar gelirli ailelerin öğrencilerine yapılan yardım velilere rahat nefes aldırdı. Kalemlik,  resim defteri, çizgili defter, kareli defter, kurşun kalem, kırmızı kalem, cetvel  kalemtıraş ve silginin yanı sıra okul çantaları öğrencilere teslim edildi.

Sosyal Belediyecilik kapsamında Çocuklarımız için eğitimin her alanında yardımlara devam etmekte kararlıyız diyen Belediye Başkanımız Fatih Üçok ; “Belediye olarak eğitime her türlü desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Okullarımızın ihtiyaçlarını gidermenin yanında öğrencilerimiz için sosyal ve kültürel hizmetler gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızı önemsiyoruz, çünkü bu ülkenin kalkınması, ilerlemesi ve çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması ancak eğitimli bireylerin çoğalmasıyla mümkün olacaktır” ifadelerini kullandı.