ÖNCE EĞİTİM SONRA TATBİKAT

Belediyemiz, 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle Şeker İlk ve Ortaokulunda deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kapsamında Belediyemiz ile Okul idaresi işbirliğinde düzenlenen Deprem ve Yangın Tatbikatı öncesi öğrencilere İtfaiye Müdürlüğümüz tarafından bilgilendirmelerde bulunuldu.

Tatbikat sırasında minik öğrenciler de aldıkları teorik bilgileri pratiğe dökmeleri için İtfaiye personelleri yardımıyla uyguladılar. Öğrencilere deprem, yangın, afet ve acil durum olduğu zaman yapılması gerekenler anlatılarak gösterildi.

Okul öğretmenleri ve velilerinde katıldığı tatbikatta olası deprem ve yangın anında nasıl davranacaklarını öğrenen Öğrenciler, İtfaiye personelimize teşekkür ettiler.