OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTISI YAPILDI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok Başkanlığında Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren Firmalarımızın katılımlarıyla müteşebbis heyeti toplantısı yapıldı. Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirlen toplantıda Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “ 7 Asil ve 7 Yedek üyelerden oluşan müteşebbis heyetimiz ile birlikte Suluova’mızın ve Organize Sanayi Bölgemizin geliştirilmesi, hemşehrilerimizin refah seviyesinin artırılması için çalışacağız. Bizler Suluova’mıza yatırım yapacak, istihdam sağlayacak yatırımcıların her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.” Dedi.