OYUN ALANLARI GÜVENLİ HALE GETİRİLİYOR

Belediyemiz, Magosa Mahallesi Parkı, Hürriyet Mahallesi Parkı ve 1. Etap Toki içerisinde bulunan parkta kullanılamaz hale gelmiş oyun gruplarını yenileriyle değiştirerek çocuklarımız için güvenlik tedbirlerini arttırmak amacıyla oyun alanlarında kauçuk zeminli kaplama çalışması başlattı.

Belediyemiz, yetersiz gelen çocuk oyun gruplarını daha büyük ve modern oyun grupları ile değiştirerek parklara kauçuk zemin döşendi.

Hemşehrilerimizin dinlenme ve buluşma mekânı haline gelen parklarda titiz bir çalışma yürütüldüğünü belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok; temiz ve düzenli parklarda hizmet vermenin önemini vurgulayarak, “Bu kapsamda çocuk oyun gruplarının bulunduğu alanlarda kauçuk zemin kaplama çalışmalarına devam eden ekiplerimiz, çocukların en ufak bir düşme anında yara almalarını engellemek için önlem alıyor. Parklarımızda gerçekleştirilen çalışmada, çocuk oyun gruplarının bulunduğu alanlar kauçuk zeminle kaplanacak. Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmaların ardından çocuklarımız daha güvenli, temiz ve sağlıklı parklarda oyun oynayıp doyasıya eğlenecek” dedi.

Hemşehrilerimiz ise yapılan yeniliklerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.