PAZAR MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Pazar Mahallesi sakinleri, Belediyemizi ziyaret ederek, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK’a teşekkür ettiler.

Mahalle Muhtarı Rasim Engün ve bir grup mahalle sakini, Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK’a ziyaretlerinde kendi mahallelerine ve diğer mahallelere güzel hizmetler yapıldığını belirterek, “Mahallelerimizin sorunları hızlı bir şekilde çözülüyor. Mahallemiz ile ilgili taleplerimize duyarlılık gösteriliyor ve kısa sürede çalışmalara başlanıyor. Biz mahalle sakinleri olarak belediyemizin çalışmalarından memnunuz ve bundan sonra da güzel çalışmaların devam edeceğine inanıyor, teşekkür ediyoruz“ dediler.

Belediye Başkanımız Fatih ÜÇOK da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek mahalle sakinlerine teşekkür etti. Hizmetlerden duyulan memnuniyetin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Başkanımız, “Hemşehrilerimize hizmet etmek için göreve geldik ve bunun için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hemşehrilerimizin memnuniyeti, mutluluğu bizim de memnuniyetimiz ve mutluluğumuz. Bu ziyaretler de bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor. Kapımız her zaman sizlere ve tüm hemşehrilerimize açık. Sizlerin talepleri, bizim hizmet kalitemizi de, hizmet şevkimizi de artırıyor. Kaynaklarımızı akılcı kullanarak, kalıcı ve doğru hizmeti vermek için çalışıyoruz. Her geçen gün, hemşehrilerimiz için daha yaşanabilir bir Suluova’yı hedefliyoruz. “ dedi.

Konuşmanın ardından ziyarete gelen mahalle sakinleri başkanımıza çiçek takdim etti.