SANAYİ SİTESİNDE ASFALT ÖNCESİ HAZIRLIKLAR BAŞLADI

19 Temmuz 2018
SANAYİ SİTESİNDE ASFALT ÖNCESİ HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Sanayi Sitesi asfalt hazırlık ve  kilit parke taş çalışmalarını ziyaret ederek ekiplerimizden bilgiler aldı.

’’İLÇENİN BİRÇOK YERİNDE FARKLI DÜZEYDEKİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

İlçemizin birçok yerinde farklı düzeyde asfalt ve kilit parke taş çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “Yollarımızın kalitesini artırmak ve standardını yükseltmek adına yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Hemşehrilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz. Ekiplerimiz sanayi sitesi içerisinde  kilit parke taş  çalışması gerçekleştiriyor. Diğer yandan asfalt öncesi hazırlık çalışmalarımız sürüyor. Esnaflarımızı da ziyaret ederek taleplerini dinledik ve hayırlı işler dileklerimizi ilettik. Esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum. “şeklinde konuştu.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren sanayi sitesi esnafları ise Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a ve ekibine teşekkür etti.