ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE BİR ARADAYIZ

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle ilçemizde bulunan şehit aileleri ve gazilerle yemekli programda bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle ilçemizde bulunan şehit aileleri ve gazilerle Bir Eylül Restoran’da düzenlediği yemekli programda bir araya geldi. Düzenlenen programa Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un yanı sıra İlçe Kaymakamımız Vural Karagül, Jandarma Komutanı Cenk Alper Göksu, Başkan Yardımcımız İzzet Balcı, Müftüvekili Metin Şener, Şehit Aileleri ve Gaziler katıldı.

Şehit ve gazi aileleriyle tek tek ilgilenip sohbet eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümünü kutluyoruz. Bu sabah da şehitliklerimizi ziyaret ettik. Ben bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de uzun ömürler diliyorum. Şehitlik gerçekten o kadar yüce bir makam ki, Peygamberlik makamından sonra Allah indinde en yüce makam şehitlik makamıdır. Canlarını bu devlet, bu bayrak, bu vatan için feda etmiş tüm vatan evlatlarını şükran ve saygıyla anıyor, vatan kahramanlarının aileleri olarak sizlere bir kere daha şükranlarımı iletiyor, saygılar sunuyorum. Dedi.