ŞEHİT METEHAN ATMACA’DA BİLİM FUARI AÇILDI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesi’nin düzenlemiş olduğu 4006 Tübitak Bilim Fuarı’nın açılış törenine katıldı.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesinin düzenlemiş olduğu 4006 Tübitak Bilim Fuarı’na katılarak, açılış kurdalesini Öğretmen ve Öğrencilerle birlikte kesti.

Açılışın ardından Öğrencilerin yapmış olduğu kırk stanttan oluşan buluşları tek tek inceleyerek bilgiler alan Belediye Başkanımız Fatih Üçok;” İlçemizde bu tür özendirici bilimsel çalışmaların devam etmesi için her türlü desteği vermeye hazırız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bilim adına yapmış olduğu bu güzel çalışmalarının hayırlara vesile olmasını diliyor, emeklerinden ötürü Öğrenci ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.