ŞEHİTLER PARKI’NDA HUMMALI BİR ÇALIŞMA

Cevizdibi Mahallesi Mostar Sokak’ta çalışmalarına başlanan 15 Temmuz Temmuz Şehitler Parkında hummalı bir çalışma sürüyor.

Belediyemiz kent yaşamına uygun, hemşehrilerimizin aileleri ile beraber hoş vakit geçirebilecekleri parklar inşa ederek, vatandaşların gönül rahatlığıyla gelecekleri ve huzur içerisinde dinlenebilecekleri ortamlar hazırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Cevizdibi Mahallesi Mostar Sokak’ta 4030 metrekarelik yeşil alan içerisine kurulacak olan 15 Temmuz Temmuz Şehitler Parkında çalışmalar devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Fatih Üçok, ” Şehitler parkımız tamamlandığında Sosyal etkileşim ve toplumsal birlikteliklerin sağlanacağı çok amaçlı park, çocukların,gençlerin ve ailelerin vazgeçilmez mekânı olacak. Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız devam etmektedir. Parkımız en kısa sürede tamamlanıp hemşehrilerimizin kullanımına açılacaktır. ” dedi.

Parkın içinde çocuk oyun grupları, salıncak, tahterevalli, dış mekân spor aletleri, tırmanma aletleri, 0-6 yaş çocuklarına uygun oyun grupları ve oturma alanları bulunuyor.