ŞEKER İLKOKULUNDA ÇEVRE DÜZENLEME VE ASFALT ÇALIŞMASI

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, okul bahçelerinin daha güzel olması için başlatılan çevre düzenleme ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediyemiz cadde ve sokaklarımızda başlattığı asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmalarını okul bahçelerinede taşıdı. Yapılan çalışmalarla öğrencilerin daha rahat hareket etmesiyle çamurdan ve kirli ortamdan kurtulması hedefleniyor. Bu kapsamda çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok; Şeker İlkokulu bahçesinde çevre düzenlemesi için başlatılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Okul bahçelerinin asfaltlanması ve çevre düzenlemelerinin yapıldığını dile getiren Başkanımız Fatih Üçok, Çocuklarımızın teneffüslerde okul bahçesinde rahatça oynayabilmeleri için ekiplerimiz asfalt çalışması yapıyor. Bizler çocuklarımıza daha iyi ortamda eğitim sağlama gayreti içerisindeyiz.’’ şeklinde konuştu.

Okul bahçelerinin asfaltlanmasından çok memnun olduklarını söyleyen veliler ve öğretmenler bu hizmetten dolayı Başkanımız Fatih Üçok’a teşekkür ettiler.