SİZLER İÇİN VAR GÜCÜMÜZ İLE ÇALIŞACAĞIZ

Belediye Başkanımız Fatih Üçok belediyemizce başlatılan yarının büyüklerine yönelik “Kamu Mallarını Koruyalım” projesi kapsamında Şeker İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilere dergi dağıttı.

Belediyemiz tarafından 1.2.3 ve 4 sınıf öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un yanı sıra Başkan Yardımcılarımız İzzet Balcı, Mahmut Aslan, Şeker İlkokulu Müdürü Hasan Erken ve Şeker Ortaokulu Müdürü Sacit Aydın katıldı.

Okul girişinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkanımız Fatih Üçok, konuşmalarında Suluova Belediyesi olarak 7’den 70’e hemşehrilerimizin mutluluğu, huzuru ve daha iyi şartlarda yaşamaları için çalıştıklarını vurguladı.

Başkanımız; “Önemli konu başlıklarımızdan bir tanesi gençlerimiz ve çocuklarımızdır. Konu çocuklarımız ve gençlerimiz olduğunda her zaman için pozitif ayrımcılık var. Çocuklarımız her zaman önceliğimizdir.” dedi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında belediyemizce hazırlanan Kamu Mallarını Koruyalım dergisini miniklere tanıtan Başkanımız Fatih Üçok, “İçerisinde çizgi kahramanlarla öğrencilerimize kamu mallarına sahip çıkma ve koruma konusunda eğitici öğretici bilgiler verdiğimiz bir dergi hazırladık. Çocuklarımız dergi içerisindekilerle hem eğlenmeyi, hemde kamu mallarını korumanın ne kadar önemli bir olgu olduğunu öğreniyorlar. Biz onların geleceği için, yarınları için, huzurlu ve mutlu olmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü çocuklarımız geleceğimizi emanet edeceğimiz güçlü bireylerdir. O yüzden kültürel değerlerimiz ve sosyal sorumluluklarımızı onlara aşılamak adına projeler gerçekleştiriyoruz.” şeklinde konuştu.