SON GÜN 2 ARALIK PAZARTESİ

2019  yılı Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam vergilerinin  2. taksit ödemeleri 2 Aralık 2019 Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecek.

Suluova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 2019 yılına ilişkin Emlak Vergisi, İlan Reklam ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2. taksit ödemesinin 2 Aralık Pazartesi günü mesai bitiminde sona ereceği belirtilerek mükellefler uyarıldı. Açıklamada, mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için 2019 yılına ilişkin Emlak Vergisi, İlan Reklam ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerini zamanında yapmaları çağrısında bulunuldu.

Ayrıca mükellefler vergilerini Belediyemiz veznesine nakit ve kredi kartı ile ödeyebilecekleri gibi www.suluova.bel.tr  sitemizin E Belediye modülü ile internet üzerinden de ödeme yapabilirler.