Su içtiği sebilde cüzdanını unuttu, zabıta ekiplerimiz teslim etti

Su içtiği sebilde içi para dolu cüzdanını unuttu, zabıta ekiplerimiz teslim etti. İlçemizde ikamet eden bir hemşehrimiz  su içtiği sebilde içinde emekli maaşı bulunan cüzdanını unuttu.

Sevinç içerisinde cüzdanını teslim almak üzere belediyemize gelen Emine Işık (54), “Zabıta ekipleri bana ulaştığında çok büyük bir sevinç yaşadım. Maaşımı yeni çekmiş ve su borcumu ödemek üzere Suluova Belediyesine gelmiştim. Malum havalar sıcak. Sebilden su içtiğim sırada cüzdanımı sebilin üzerinde unutarak gitmişim. Eve gittiğimden cüzdanımın olmadığını fark ettim ve ne yapacağımı şaşırmıştım. Sağ olsun evlatlarım bana ulaştı. Allah onlardan razı olsun, onlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

İçinde 2 bin lira olan cüzdan, Belediyemiz zabıta ekipleri  tarafından sahibine teslim edildi.