SULUOVA İHL’DE BİLİM FUARI AÇILDI

Belediye Başkanımız Sn. Fatih ÜÇOK, Suluova Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen Bilim Fuarı’na katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Kaymakamı Dr. Vural Karagül ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu  ile birlikte fuar’ın açılış kurdelasını kesen Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÜÇOK projeleriyle bilime ışık tutmak adına çaba gösteren genç beyinlerimize başarılar diliyorum” dedi.

‘BİLİM İNSANI OLARAK YETİŞMENİZİ DİLERİM’

Öğrencilerin hazırladıkları projeleri tek tek gezerek bilgiler alan Belediye Başkanımız Sn. Fatih ÜÇOK, “İlçemizde bu tür özendirici bilimsel çalışmaların devam etmesi için her türlü desteği vermeye hazırız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bilim adına yapmış olduğu bu güzel çalışmalarının hayırlara vesile olmasını diliyor, emeklerinden ötürü Öğrenci ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.