SULUOVA OSB’DE 5 FİRMAYA YER TAHSİSİ

27 Kasım 2019
SULUOVA OSB’DE 5 FİRMAYA YER TAHSİSİ

Firmalardan kapasitesini artıran Mirza Tekstil, Yurt Et, M.C. S Gıda ve ilk defa yeni yer talebinde bulunan Genceller Et Sakatat, Sarıdaş Panel Çit’e yer tahsis sözleşmesi imzalandı.

Suluova Organize Sanayi Bölgesi (OSB)de bulunan sanayi parsellerine yatırımcıların yoğun ilgisi artarak devam ederken son bir ay içerisinde kapasite artışı ve yeni talepte bulunan 9 firmaya toplamda 38.950 m2 yer tahsisi yapıldı. Bununla birlikte 9 yatırımcının toplam yatırım tutarı 45 milyon civarında olduğu açıklandı.

Üretim kapasitesini genişleterek arsa tahsisi yapılan firmaların Mirza Tekstil, Yurt Et, M.C. S Gıda olduğunu ve yeni yer tahsisi yapılan Genceller Et Sakatat, Sarıdaş Panel Çit ile birlikte toplamda 37 firmaya yer tahsisi yaptıklarını açıklayan Suluova Belediye Başkanı ve aynı zamanda OSB Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Üçok, Organize Sanayi Bölgesinde kurulacak yeni fabrika ve işletmelerle birlikte Suluova’da işsizliğin de büyük ölçüde önleneceğini vurguladı.

Açıklamalarının devamında ise Suluova OSB’nin yatırımcıların ilgi odağı olduğunu ve Belediye olarak her zaman üreten sanayicilerin yanında olduklarının altını çizen Belediye Başkanımız Fatih Üçok, OSB bir şehrin ekonomik kalbidir. Suluova’da yatırım yapan, istihdam oluşturan tüm yatırımcılarımıza minnettarız. Ben inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda Suluova adı sanayisi ile birlikte anılmaya başlayacak ve şehrimiz sanayi alanında da adından söz ettirecektir. İmzaladığımız sözleşme yatırımcımıza ve Suluovamıza hayırlı olsun. Yatırımcılar için önemli bir istihdam merkezi haline gelen Suluova OSB, bizimle birlikte emin adımlarla daha da gelişerek büyüyor. Hem Belediye Başkanı hem de OSB Yönetim Kurulu Başkanı olarak yatırımcılarımızı Suluova’ya davet ediyorum” diye konuştu.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen yer tahsisi imza törenine Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un yanı sıra Mirza Tekstil Firma sahibi Aytaç Karabulut, Yurt Et Firma Sahibi Rahim Yurt, Sarıdaş Panel Çit Firma Sahibi Veli Yasin Sarıdaş, MCS Gıda Sahibi Muharrem Ballıklıoğlu, Genceller Et ve Sakatat Firma Sahibi Yalçın Bolat, OSB Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Aksu ve OSB Müdürü Onur Can Yurtbaşı katıldı.