SULUOVA OSB’YE BİR YATIRIM DAHA

Suluova Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösterecek olan Güven Anadolu San.Tic.Ltd.Şti’ne arsa tahsisi yapıldı.

Başkanlık makamında gerçekleşen arsa teslim töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Fatih Üçok,  “Organize Sanayi Bölgemizde Adblue, Cam Suyu ve Antifriz üretimi yapacak olan Güven Anadolu San.Tic.Ltd.Şti’ne arsa tahsis sözleşmesini imzaladık. Yatırımları için firma sahipleri Ali ve Zeydan Demir’e teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Arsa tahsisi imza törenine OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un yanı sıra OSB Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Turgut Aksu, OSB Müdürü Onurcan Yurtbaşı ile firma sahipleri Ali Demir, Zeydan Demir katıldı.