SULUOVA’DA YAPIMI TAMAMLANAN “KODLAMA VE ROBOTİK UYGULAMA ATÖLYELERİ” İLE GELECEĞİN GENÇ MUCİTLERİ YETİŞECEK

Valimiz Dr. Osman Varol, 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde “Suluovalı Öğrenciler Geleceği Kodlayacaklar” sloganı ile başlatılan kodlama eğitimi projesi kapsamında, Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şehit Hüseyin Kavaklı Fen Lisesi’nde kurulan ve Suluova için bir ilk olan “Kodlama ve Robotik Uygulama Atölyeleri”nin açılışını gerçekleştirdi.

Açılış töreninde projenin hayata geçmesi için büyük çaba gösteren  Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Suluova Kaymakamı Vural Karagül yine projenin hayata geçmesinde büyük emekleri olan Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Gürbüz yer aldılar.