SULUOVALILAR 5. KAZ TİRİDİ PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

Suluova Taşovalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 5. Kaz Tiridi Programı düzenlendi.

Belediyemizin katkıları ve Amasya Valimiz Sn. Salih Işık’ın katılımları ile Suluova Taşovalılar Derneği tarafından bu yıl 5.si düzenlenen geleneksel Kaz Tiridi programı düzenlendi.

Programa Belediye Başkanımız Fatih Üçok beraberlerinde Amasya Valimiz Salih Işık, Taşova Kaymakamı ve İlçemiz Kaymakam Vekili Kudret Kurnaz, Göynücek Kaymakamı Hasan Doğan, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin, İl, İlçe protokolü, Stk temsilcileri, Siyasi Parti temsilcileri, Belediye Meclis Üyelerimiz ve çok sayıda Suluova’lı hemşehrilerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında programın açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Recep Özgür 5. düzenledikleri geleneksel kaz tiridi programına katılan İl ve İlçe protokolüne ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a teşekkürlerini iletti.

Programda konuşmalarını gerçekleştiren Sn Valimiz Salih Işık ve Amasya Belediye Başkanımız Cafer Özdemir Dernek Yönetim Kurulu Üyelerini ve mensuplarını tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Taşovalılar Derneğimiz tarafından düzenlenen 5. Buluşma gecesinde sizlerle birilikte olmaktan mutluyuz” diyerek bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “Suluova ekonomik zenginliği kadar kültürü ile de oldukça zengin bir ilçemizdir. Bir çok çeşitli bölgelerden gelmiş her türlü kültürü ilçemizde görmek mümkündür. Derneğimize bizleri bir araya getirdiği ve muhabbeti çoğalttığı için, kültürü gelecek nesillere taşıdıkları için özellikle teşekkür ediyorum. Suluovamız çeşitli kültürü ve dernekleri ile zengindir. İlçemizdeki tüm derneklerimizi Suluovamız için bir zenginlik olarak kabul ediyoruz. Ayrıştırıcı değil birleştirici olarak görüyoruz. Taşovalılar derneğimiz siyasi düşüncesi, kültürü, mezhebi ne olursa olsun hepimizi aynı masa etrafında topluyor. Hepimizin birlik ve beraberliğine çok ihtiyaç duyulan bu günlerde ekmeği paylaşabilmek çok önemlidir. Bizleri hemşehrilerimiz ile buluşturduğu ve bu ortamı sağladıkları için Taşovalılar Derneğimizin tüm mensuplarına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Program Kuran tilaveti ardından yapılan şehitlerimize dua ile son buldu.