TAM KAPANMADA SOKAK HAYVANLARIMIZIN YANINDAYIZ

Tam kapanmada gönüllü gençler belediyemizin mama desteğiyle sokak hayvanlarını besledi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında 17 gün sürecek olan tam kapanmada  Suluova ilçemizde yaşayan hayvan severler Suluova Belediyemizin desteğiyle, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını besledi.

Alınan özel izinle sokağa çıkan hayvan severler Eymir Mahallesi Yedikır yolu üzerinde bulunan köpeklerin bulunduğu bölgeye gitti. Hayvanseverler yanlarında belediyemizden aldıkları mamalarla köpekleri besledi. Gönüllü olarak sokak hayvanlarını besleme taleplerini Suluova Belediyesi’ne sunduklarını, Belediye Başkanı Fatih Üçok ve barınak yetkililerinin kendilerine mama desteği sağladığını söyleyen Melek Yücel, “Belediyemiz bizlerin taleplerini olumlu karşıladı ve başkanımızın talimatları ile barınak yetkililerimiz bizlere mama takviyesi yaptı. Herkes sokak hayvanlarımız için bir şey yapabilir. Onları koruyalım ve sahip çıkalım. Desteklerinden dolayı Suluova Belediye Başkanımıza ve barınak çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Yaptığı ziyaret ile barınak yetkililerinin yardımı ile kedi sahiplendiğini söyleyen gönüllü genç Merve Akkoyun ise, “Bugünkü ziyaretimde kedi sahiplendim, çok mutluyum. Tüm vatandaşlarımız da hayvan sahiplenerek sokak hayvanlarına daha iyi şartlar sunabilir. Belediyemize mama yardımlarında dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.