UFKA YOLCULUK HEYETİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

26 Nisan 2018
UFKA YOLCULUK HEYETİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

İlçemizde Vefa Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneğinin organizesi ile büyük bir katılımla gerçekleştirilen “Ufka Yolculuk 6. Bilgi Yarışması” tertip heyeti Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Vefa Gençlik ve Spor Kulübü tarafından, Ulusal ve Uluslararası çapta düzenlenen ‘6. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları’ hakkında bilgilendirmede bulunmak üzere, Ufka yolculuk Suluova heyeti Ahmet Övündür ve Mehmet Yüksek Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a destekleri için teşekkür ederek, Amasya’da yapılacak olan ödül töreni programına da davet etti.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Toplumun Kuran ı Kerim ve Sünneti Seniyye konularında bilinçlerinin artırılmasına katkı sağlayan bu tür faaliyetlere her türlü desteği ve katkıyı sağlayacaklarını, şehrimizde herkesin Kuran ve Sünneti okuması ve anlamaya çalışması gerektiğini belirterek, “Böyle bir yarışmanın Suluova bölümünü organize ettikleri için, Vefa Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneğine teşekkür etti.

Ziyaret yarışma heyetinin Belediye Başkanımız Fatih Üçok’a isme özel yapım sandık hediyesi takdimi ile son buldu.