ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRIYORUZ ‘HAYIRLI OLSUN’

16 Ağustos 2018
ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRIYORUZ ‘HAYIRLI OLSUN’

İlçemizin modern kent kimliği vizyonuna yeni bir soluk getirecek olan Demokrasi Meydanımızda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemiz, Kent Meydanımızı Şeker Mahallemize ve Çevre Yoluna bağlayan yolda asfaltlama çalışması başlattı.

Belediye Başkanımız Fatih Üçok’un seçim beyannamesinde yer alan ve İlçemizin yarım asırdır hayalini kurduğu Kent Meydanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. . Belediyemiz, hemşehrilerimizin Kent Meydanımızı Şeker Mahallemize ve Çevre Yoluna kolay ulaşım sağlayabilmesi için başlattığı yol açma, zemin iyileştirme ve tesviye çalışmalarının sona ermesinin hemen ardından bugün itibariyle asfaltlama çalışması başlattı.

Belediye olarak asfalt önem verdiğimiz konuların başında geliyor diyerek çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanımız Fatih Üçok; “Çünkü insan hayatını kolaylaştıran hizmetlerin başında ulaşım geliyor. Ulaşım; üretim sürecinin bir parçası olduğu için asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz Hemşehrilerimizin hayalini gerçekleştirmek adına Kent Meydanımızı Şeker Mahallemize ve Çevre Yoluna kolay ulaşım sağlayabilmesi için başlattığı zemin çalışmalarını tamamlamasının ardından bugün itibariyle asfaltlama çalışması başlattı. Hemşehrilerimize ve İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.